AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrıdan ağlamak

Kahve falında ağrıdan ağlamak

Kahve falında ağrıdan ağlamak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağrıdan ağlamak gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Kahve falında ağrıdan ağlamak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişimin ağrıdığını görmek canının kıymetini bileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karın ağrımak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazı ağrımak evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında ayağı ağrımak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi ağrımak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belin ağrıdığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir