AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek

Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek

Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, elinin bollaşacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık tepkileri olan kişilerle aranıza bir mesafe koymanızda ya da yardım taleplerine belli bir mesafede yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında ayağın ağrıdığını görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında ayaklarının ağrıdığını görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işarettir.

Kahve falında birinin ayağının ağrıdığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ayağı ağrımak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ayakları ağrımak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayağının ağrıdığını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında azı dişinin ağrıdığını görmek daha fazla para kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir