AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altından kıl almak

Kahve falında koltuk altından kıl almak

Kahve falında koltuk altından kıl almak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altından kıl almak gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllandığını görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altından kıl almak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir