AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çok mutlu edeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek gördüyseniz:

  • Kısasa kısas değil, politik olma vurgusu önem taşıyor.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, icat yapacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında kıl almak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek yeni bir eve sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir