AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek huşu içinde devam edeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl almak övgü dolu sözler işiteceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak kişinin alım gücünün yükseleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir