AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yanlış seçimler yapacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği projeleri yapamayacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altında kıl almak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir