AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altındaki kılları almak

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllandığını görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altından kıl almak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir