AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını koklamak

Kahve falında koltuk altını koklamak

Kahve falında koltuk altını koklamak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, herkesin önünde olacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altını koklamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında koltuk altını koklamak maddi zararın büyük olacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altında toz görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altını görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında tüy görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, zorlukların kolayca aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir