AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında toz görmek

Kahve falında koltuk altında toz görmek

Kahve falında koltuk altında toz görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, elinin darda kalmayacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altında toz gördüyseniz:

  • Adil davranmaya çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altında toz görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işarettir.

Kahve falında halı altında toz görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında toz altın bulmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında halının altında toz görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işarettir.

Kahve falında altın tozu toplamak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yatak altında toz görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kazanç ve kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında altın tozu görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, küslükleri gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağın altında toz görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir