AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında kılı görmek

Kahve falında koltuk altında kılı görmek

Kahve falında koltuk altında kılı görmek refah içinde yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, evini ve ailesini unutacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altında kılı gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı veya ticari bazı girişimleriniz istenildiği şekilde ilerlemiyor olabilir ya da ilerlemeyeceğinin işaretlerini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, fal sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altında kıl almak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak sorunların kalmayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir