AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını görmek

Kahve falında koltuk altını görmek

Kahve falında koltuk altını görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını gördüyseniz:

  • Tek başınıza herşeyi halledebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıl görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altını aldığını görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altının terlediğini görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında beze görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altını koklamak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir