AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında tüy görmek

Kahve falında koltuk altında tüy görmek

Kahve falında koltuk altında tüy görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, itibarın sarsılacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altında tüy gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Kahve falında koltuk altında tüy görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çene altında tüy görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir