AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında kıl almak

Kahve falında koltuk altında kıl almak

Kahve falında koltuk altında kıl almak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altında kıl almak gördüyseniz:

  • Normalde sizi destekleyen kişilerden birinin farklı davranışı sizi şaşırtabilir.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, maddi anlamda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında kıl görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek rakiplerini yeneceğine, onlardan taraf hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altında kıl almak rahatın ve konforun geleceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları yolmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek iş yeri sahibi olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir