AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kılını kesmek

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek gördüyseniz:

  • Duygu veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz durumunda aleyhinize kullanılabilir.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, malının ve parasının da artacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılının uzadığını görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak mutsuz olacağına, üzüleceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını almak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bundan da son derece mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir