AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altında kıl görmek

Kahve falında koltuk altında kıl görmek

Kahve falında koltuk altında kıl görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, hayatını yoluna koymaya, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında kıl gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya evinizle bağlatılı geleceğinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altındaki kılları almak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altından kıl koparmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altından kıl almak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altında uzun kıllar görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının koltuk altında kıl görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altında siyah kıl görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir