AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kılı kesmek

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı kılı koparmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını almak Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kılı görmek kuş gibi hafifleyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı koltuk altı görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir