AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altını kıllı görmek

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kederlerinin son bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, maddi kriz yaşanacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altını kıllı gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında kendi koltuk altını kıllı görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllandığını görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altından kıl almak kazandıklarının tadını çıkaracağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllarının uzadığını görmek gelirinin garanti olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında kılı görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek muradın yerine geleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir