AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek

Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek

Kahve falında koltuk altındaki kılları görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, sonra kendi işini kuracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altındaki kılları gördüyseniz:

  • Gelecekte yanınızda olmasını isteyeceğiniz kişileri belirlemeniz gerekiyor.

Kahve falında koltuk altındaki kılları kesmek güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altını kıllı görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında çok kıl görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altında kıl koparmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altının kıllandığını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olmasını görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altında kıl almak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altından kıl almak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir