AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı tüyü görmek

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bereketli işlere gireceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak zenginliğe, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek en doğru şekilde öğreneceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altında tüy görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüy aldığını görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, anne baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir