AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüy aldığını görmek

Kahve falında tüy aldığını görmek

Kahve falında tüy aldığını görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında tüy aldığını gördüyseniz:

  • İlişkiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüy aldığını görmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak olaylı günler geçireceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüylü siyah yılan görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tüylü halı görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini tüylü görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir