AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında uzamış kıl görmek yeni ev eşyaları alınacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulur.

Kahve falında burun kıllarının uzamasını görmek masabaşı bir işe girileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kılların uzamasını görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında kılları uzamış görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıl uzaması görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kıllı bebek görmek dedikoduya, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek küs arkadaşların barışacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir