AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı almak

Kahve falında koltuk altı almak

Kahve falında koltuk altı almak bundan güç ve cesaret alacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, zor günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı almak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Kahve falında koltuk alti killari görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kılını almak ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında koltuk aldığını görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllı görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında koltuk altı temizlemek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir