AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı tüyü almak

Kahve falında koltuk altı tüyü almak

Kahve falında koltuk altı tüyü almak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iyi geçiminin biteceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, kendisine kızacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işaret eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında koltuk altı tüyü yolmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, zafer elde edileceğine delalettir.

Kahve falında koltuk altı tüyü almak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altında tüy görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüy aldığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak fal sahibi erkekse şansının açılacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir