AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, huzurun kaçacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek gördüyseniz:

  • En azından, ilerlemek veya başarı elde etmek istediğiniz konularda kendinize güveniyor gibi yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılı temizlemek hayırlı bir evlat olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını temizlemek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı temizlemek çok sıkıntı çekeceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını uzamış görmek galibiyet kazanacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını almak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir