AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Kahve falında koltuk altı tıraş etmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı tıraşı olmak güzel günlerin sona ereceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altını tıraş etmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek tıraşı yapmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına inanılır.

Kahve falında saç tıraşı yapmak artık kötü günler yaşamayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin tıraş olduğunu görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını tıraş etmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir