AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuğa uzanmak

Kahve falında koltuğa uzanmak

Kahve falında koltuğa uzanmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koltuğa uzanmak gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz şekilde olmasa da istediğinizi elde edebileceksiniz.

Kahve falında koltukta uzanmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında koltuğa uzanmak çok kötü günler geçireceğine, kişiye hep umut olacağına işarettir.

Kahve falında karda uzanmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kucağına uzanmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında çimlere uzanmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dize uzanmak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç altında uzanmak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir