AnaSayfa / Genel / Kahve falında kucağına uzanmak

Kahve falında kucağına uzanmak

Kahve falında kucağına uzanmak kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına alamet eder.

Kahve falında kucağına uzanmak gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında kucağına uzanmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle yatağa uzanmak önemli bir makama terfi alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çimlere uzanmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında yatmak uzanmak yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kumda uzanmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işarettir.

Kahve falında plajda uzanmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir