AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç altında uzanmak

Kahve falında ağaç altında uzanmak

Kahve falında ağaç altında uzanmak hayallerine kavuşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç altında uzanmak gördüyseniz:

  • Bildiklerinizi değil yaptıklarınızı önemsetme kabiliyetiniz var, bunu kullanmaya çalışın.

Kahve falında ağaç altında uzanmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çimende uzanmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimlerde uzanmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına rivayet eder.

Kahve falında çimlere uzanmak güzel günler için yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte uzanmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına uzanmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle yatakta uzanmak becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir