AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltukta uzanmak

Kahve falında koltukta uzanmak

Kahve falında koltukta uzanmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında koltukta uzanmak gördüyseniz:

  • Size ağır darbeler indirebilirler.

Kahve falında koltuğa uzanmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında koltukta uzanmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üzerine uzanmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta uzanmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına inanılır.

Kahve falında deniz kenarında uzanmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle uzanmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kumlara uzanmak sağ salim yolculuğunu bitireceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında sarılıp uzanmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, para pul sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir