AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak

Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak

Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük üzüntüler olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanına uzanmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yan yana uzanmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle yan yana uzanmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yanına uzanmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle uzanmak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına tabir olunur.

Kahve falında divana uzanmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuğa uzanmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir