AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda uzanmak

Kahve falında karda uzanmak

Kahve falında karda uzanmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karda uzanmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi üzerine düşeni kendisi yapsın.

Kahve falında karda uzanmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağın üstüne uzanmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde uzanmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde uzanmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında çimenlere uzanmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızla aynı yatakta uzanmak birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolda uzanmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezara uzanmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir