AnaSayfa / Genel / Kahve falında dize uzanmak

Kahve falında dize uzanmak

Kahve falında dize uzanmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dize uzanmak gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında dize uzanmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında diz dize oturmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dize oturmak yanlış kararlar vereceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Kahve falında dize yatmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında dize kadar kar görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dize kadar denize girmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında dize kadar suya girmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında dize kadar çamura batmak hoş olmayan sözler işiteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir