AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatini düşürmek

Kahve falında kol saatini düşürmek

Kahve falında kol saatini düşürmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, dönülmez yollara gireceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saatini düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Kahve falında kol saatini düşürmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet eder.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kol saati denemek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kol saatı almak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, alım gücünü yitireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kol saati görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, anne baba ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk kol saat görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, güzellik ve hayır geleceğine işaret eder.

Kahve falında kol saatini kaybetmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına yorulur.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çok büyük bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir