AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kolonya vermek

Kahve falında birine kolonya vermek

Kahve falında birine kolonya vermek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kolonya vermek gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Kahve falında kolonya satmak geçim derdinin olmayacağına, sevdiğini söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kolonya satın almak rahat ettiği bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül kolonyası görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kolonya dökmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolonya koklamak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tövbe etmeye işaret eder.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında limon kolonyası içmek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir