AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolonya satmak

Kahve falında kolonya satmak

Kahve falında kolonya satmak en zor zamanda yalnız kalacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kolonya satmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında kolonya satmak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden kolonya almak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yetki ve imza sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gül kolonyası görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında limon kolonyası görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında tütün kolonyası görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek şansının geri döneceğine, hatalarını fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline kolonya dökmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına inanılır.

Kahve falında limon kolonyası içmek layık olduklarına sahip olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir