AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül kolonyası görmek

Kahve falında gül kolonyası görmek

Kahve falında gül kolonyası görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında gül kolonyası gördüyseniz:

  • Size sunulan yeni plan veya öneriler sizin yaptıklarınızdan daha fazla işe yarayabilir ya da karışık bir sorunu çözmenizi sağlayabilecek yakınlarınız olabilir.

Kahve falında gül kolonyası görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kolonya görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına delalet eder.

Kahve falında kolonya sürmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çikolata ve kolonya görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolonya almak sorunlarını çözeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına tabir olunur.

Kahve falında limon kolonyası görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında boş kolonya şişesi görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kolonyası görmek gerekirse özür dileneceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir