AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, geleceğine bakacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, günden güne kazancının artacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işarettir.

Kahve falında kollarının tüylendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yapmadan önce karşı tarafın sözlerinizi nasıl anlayabileceği üzerine detaylı düşünmenizde fayda var.

Kahve falında kolunda tüy görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kollarda tüy görmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol tüylerini almak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına yorulur.

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kol tüyü görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolları tüylü görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolda tüy görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında kaz tüyü yastık görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir