AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda tüy görmek

Kahve falında kolunda tüy görmek

Kahve falında kolunda tüy görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mutsuz olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda tüy gördüyseniz:

  • Ani bir yolculuk ihtimali var.

Kahve falında kolda tüy görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek ağzının tadının bozulacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kol tüyü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol tüylerini almak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarda tüy görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kolları tüylü görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, her zaman neşeli olacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda tüy görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında tüy dökücü krem görmek düşmanını alt edeceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir