AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol tüyü görmek

Kahve falında kol tüyü görmek

Kahve falında kol tüyü görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, ticarette zarar edeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol tüyü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

Kahve falında kolda tüy görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kollarda tüy görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında kol tüyü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol tüylerini almak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kolları tüylü görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kolunda tüy görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüylü bebek görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir