AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları tüylü görmek

Kahve falında kolları tüylü görmek

Kahve falında kolları tüylü görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, düşmanların barışacağına alamet eder.

Kahve falında kolları tüylü gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki değişiklik yeni başlangıçlara neden olabilir.

Kahve falında kolda tüy görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, karlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kolları tüylü görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kol tüylerini almak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda tüy görmek önemli sorumluluklar alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında kollarda tüy görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol tüyü görmek sağlığının kötüye gideceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir