AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol tüylerini almak

Kahve falında kol tüylerini almak

Kahve falında kol tüylerini almak işinin gücünün de hep rast gideceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol tüylerini almak gördüyseniz:

  • Aniden ön plana çıkan olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kol tüylerini almak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kolda tüy görmek yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol tüyü görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kollarda tüy görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kolları tüylü görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda tüy görmek sıkılacağı bir haber almaya, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Kahve falında tavus kuşunun tüyünü görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir