AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda tüy görmek

Kahve falında kolda tüy görmek

Kahve falında kolda tüy görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolda tüy gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Kahve falında kol tüyü görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kolda tüy görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Kahve falında kol tüylerini almak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kollarda tüy görmek yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalettir.

Kahve falında kolunda tüy görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet eder.

Kahve falında kolları tüylü görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında kollarının tüylendiğini görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tüylü yüz görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir