AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda derin yara görmek

Kahve falında kolda derin yara görmek

Kahve falında kolda derin yara görmek çok büyük başarı kazanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda derin yara gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimlerde sevdiğiniz bir kişinin etkisi olabilir.

Kahve falında kolda derin yara görmek sorunların teker teker aşılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kolunda derin yara görmek bazı kayıplar olabileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derin yara görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta derin yara görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolda yara görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunun yara görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kolunu yara görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, başarılı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kolunda yara çıkmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir