AnaSayfa / Genel / Kahve falında derin yara görmek

Kahve falında derin yara görmek

Kahve falında derin yara görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derin yara gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında derin yara görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda derin yara görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında kolda derin yara görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta derin yara görmek helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin sudan geçmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında derin su birikintisi görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi derini yüzmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında derin sularda yüzmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir