AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu yara görmek

Kahve falında kolunu yara görmek

Kahve falında kolunu yara görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kötüyse düzeleceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunu yara gördüyseniz:

  • Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında kolunda yara görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda yara izi görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara çıkmak mali krize gireceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda yaralar görmek bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işarettir.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kolunda derin yara görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulur.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir