AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda derin yara görmek

Kahve falında kolunda derin yara görmek

Kahve falında kolunda derin yara görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, evdeki nimetin çoğalacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, kinin ve nefretin son bulacağına inanılır.

Kahve falında kolunda derin yara gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirebilir, yararlı olanlarla olmayanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Kahve falında kolunda derin yara görmek başarı ve zafer kazanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolda derin yara görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında bacakta derin yara görmek sağlık sorunlarından kurtulacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin yara görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek zor durumların biteceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, gözyaşı döküleceğine inanılır.

Kahve falında kollarını yara görmek umutlarını kaybedeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kolunda yaralar görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir