AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda yara çıkmak

Kahve falında kolunda yara çıkmak

Kahve falında kolunda yara çıkmak doktordan doktora koşturacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda yara çıkmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Kahve falında kolunda yara çıkmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kolunda yara görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda yara görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında kolunda yara çıktığını görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında kolda yaralar görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir