AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda yara görmek

Kahve falında kolda yara görmek

Kahve falında kolda yara görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda yara gördüyseniz:

  • Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan kişiler olabilir.

Kahve falında kolunda derin yara görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolunda yara çıkmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Kahve falında kolun yaralandığını görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında koldan yaralanmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kolda yara izi görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda yaralar çıktığını görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan yaralandığını görmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir