AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun yara görmek

Kahve falında kolunun yara görmek

Kahve falında kolunun yara görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, çok güzel günler geçireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına inanılır.

Kahve falında kolunun yara gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmek, yeni yerler keşfetmek ya da mevcut olayları farklı bir formata sokmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kolunun yaralandığını görmek kendine olan güvenini yitireceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kolda yara izi görmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kolunda yara olduğunu görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kolunda derin yara görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kollarında yara görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kolda derin yara görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda yara görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan yaralanmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, ne yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir