AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol saatini unutmak

Kahve falında kol saatini unutmak

Kahve falında kol saatini unutmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol saatini unutmak gördüyseniz:

  • Duygusal bağınız olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Kahve falında kol saatini unutmak ödemelerini yapamaz hale geleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında saat unutmak birlikteliğe başlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını unutmak evlatlarının hayrını göreceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kol saat görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kolunda saat görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda altın saat görmek huzursuzluklarından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kol saatini suya düşürmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında saat kol saati görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir